13
helmi
Tuottajan mahdollisuudet maailmanvalloituksessa
11:45 to 15:00
13-02-19

Boosti- hanke ja MTK järjestää keskiviikkona 13.2.019 kello 11.45-15.00 Helsingissä Viikin Infokeskuksella ”Tuottajan mahdollisuudet maailmanvalloituksessa” tilaisuuden hämäläisille ja uusmaalaisille maaseutunuorille. Lisäksi tilaisuus on suunnattu Viikin maataloustieteiden opiskelijoille sekä Mustialan ja Skuffiksen agrologiopiskelijoille.

Tilaisuus on tiivis paketti, jossa käsitellään suomalaisten tuotteiden viemistä maailmanamarkkinoille ja tuottajan mahdollisuutta lähteä mukaan tällaiseen kaupan tekoon.

Iltapäivän puhujiksi olemme valinneet alustavasti esiteltävän kohteen Grune Wochen messuilta, MTK:n oman ruokakulttuuriasiamiehen Anni-Mari Syväniemen sekä Eviran ruokaviennin asiantuntija Saara Lönnrohtin kertomaan viennin edellytyksistä ja siihen saatavasta tuesta.

Tilaisuuden pääpuhujana on Cristoph Treier, joka puhuu uskalluksesta tehdä eri tavalla sekä motivaatiosta oman työn tekemiseen. (Tämä puheenvuoro on englanniksi.)

Tilaisuudesta opiskelijat saavat haalarimerkin.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 1.2.21019 mennessä susanna.valtonen @ mtk.fi tai 044 9737400
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Ilmoittautumisen yhteydessä tehdyllä maininnalla opiskelija ja kertomalla oman koulunsa, saa tilaisuudesta haalarimerkin.

Osoite tapahtumapaikalle on Viikinkaari 11, 00790 Helsinki.

Facebook-tapahtuma