MTK:n kaikki jäsenedut löytyvät täältä.

LähiTapiola
MTK-edut 2018 omaisuusvakuutuksista
  • Maatilavakuutuksesta 10 % alennus. Jos maatilallasi on tehty LähiTapiolan huolenpitokäynti ja maatilan turvallisuuskartoitus, etusi on 15 %.
  • Korotettu 15 % alennus maatilavakuutuksesta on myös mahdollinen, jos asiakkaalla on vähintään 10 000 euron sijoitus LähiTapiolan säästöhenkivakuutuksessa. Kysy lisää asiantuntijaltamme.
  • Kotivakuutuksesta 10 % alennus.
  • Jos sinulla on ollut MTK-etu eläinvakuutuksessa tai Tapiolan kaskovakuutuksessa, tämä etu säilyy toistaiseksi. Siihen on kuitenkin tulossa muutoksia. Uusiin LähiTapiolan kaskoihin ja eläinvakuutuksiin ei myönnetä jäsenetua. Vanhat vakuutukset tullaan siirtämään vuosien 2017-2018 aikana uusiin vakuutuksiin, joista ei myönnetä etua.
  • MTK-etujen muutokset tulevat voimaan seuraavan vakuutuskauden alusta lukien

Voit tutustua muihin etuihin tarkemmin seuraavan linkkien kautta:

Volkwagen-hyötyautotvw-hyotyautot

MTK on sopinut VV-Auto Groupin kanssa Volkswagen-hyötyautoja koskevan jäsenedun, jonka piiriin kuuluvat Volkswagenin mallisarjat ovat Amarok, Caddy, Crafter ja Transporter. Tarkemmat tiedot edusta löytyvät jäsenverkko Repusta. Lisätiedot edusta täältä

Woikosken kaasut

MTK-Uusimaan jäsenet saavat alennusta Woikosken kaasuista: happi, asetyleeni, argon, hiilidioksidi, typpi, seoskaasut jne. MTK-Uusimaan jäsenet saavat noin 40-50% alennuksen hitsauskaasuista ja vuokrapulloista. Edut saa MTK:n jäsenkortilla Woikosken jakelupisteistä.

Muita jäsenetuja