MTK:n kaikki jäsenedut löytyvät täältä.

LähiTapiola
Lahitapiola_UUSIMAA_RGB_sininen

Maatila- ja kotivakuutuksesta MTK-yhdistyksen jäsen saa 10 %:n alennuksen. Mikäli maatilalle on tehty LähiTapiolan huolenpitokäynti ja siihen liittyvä maatilan turvallisuuskartoitus vuoden 2013 jälkeen, etu on maatilavakuutuksesta 15 %. Korkeamman edun (15 %) maatilavakuutuksesta saa myös säästötuotteen 10 000 euron sijoituksella.

Mikäli asiakkaalla on vanha Tapiolan kaskovakuutus, Lähivakuutuksen tai Tapiolan henkilö- tai eläinvakuutus, jossa on ollut MTK-etu, kyseinen etu säilyy toistaiseksi. Siihen on kuitenkin tulossa muutoksia. Uusiin LähiTapiolan kaskoihin ja eläinvakuutuksiin ei myönnetä jäsenetua.
Lisätietoja eduista täältä

Volkwagen-hyötyautotvw-hyotyautot

MTK on sopinut VV-Auto Groupin kanssa Volkswagen-hyötyautoja koskevan jäsenedun, jonka piiriin kuuluvat Volkswagenin mallisarjat ovat Amarok, Caddy, Crafter ja Transporter. Tarkemmat tiedot edusta löytyvät jäsenverkko Repusta. Lisätiedot edusta täältä

Woikosken kaasut

MTK-Uusimaan jäsenet saavat alennusta Woikosken kaasuista: happi, asetyleeni, argon, hiilidioksidi, typpi, seoskaasut jne. MTK-Uusimaan jäsenet saavat noin 40-50% alennuksen hitsauskaasuista ja vuokrapulloista. Edut saa MTK:n jäsenkortilla Woikosken jakelupisteistä.

Muita jäsenetuja

Koivuniemen kesämökki  vuokrattavana koivuniemen kuisti1

Liitollamme on myös jäsenten käytettävissä  Keravanjärven rannalla Mäntsälässä sijaitseva viihtyisä Koivuniemen kesämökki. Lyhin vuokrausaika on 2 vrk (hinta viikolla on vuorokaudelta 80 €) . Viikonlopun hinta on 200 €. Katso lisätiedot tästä.