MTK on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien ammatti- ja etujärjestö. Voit hakea MTK:n henkilöjäseneksi, jos sinulla ei ole tilaa tai yritystä. Jäsenyyttä haetaan paikallisesta maataloustuottajien yhdistyksestä. MTK-Uudenmaan alueella on 16 maataloustuottajain yhdistystä.

MTK-Uudenmaan alueella on 16 maataloustuottajain yhdistystä. Voit hakeutua jäseneksi ottamalla yhteyttä  tuottajayhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin. Yhteystiedot löytyvät kunkin tuottajayhdistyksen alasivujen kautta ylävalikon Tuottajayhdistykset-välilehden alta.

Yhdistys käsittelee jäsenasiasi mahdollisimman nopeasti.

Opiskelijajäseneksi on mahdollista liittyä myös Helsingin yhdistykseen.